Ohjelmistokehityksen ulkoistaminen

Tehosta yrityksesi toimintaa upeilla ohjelmistoilla. Motivoitunut ja osaava tiimimme tuottaa poikkeuksellista laatua, mikä nopeuttaa markkinalle siirtymistä ja vähentää kokonaisomistuskustannuksia.
Ota yhteyttä

Luotettava ohjelmistokumppani

Tule mukaan yli 500 organisaation kasvavaan joukkoon, joiden ohjelmistokehityksestä huolehdimme. Meillä on yli 1 400 osaajan maailmanlaajuinen tiimi yhteensä 14 toimipisteessä ja olemme sitoutuneet kehittämään ohjelmistoratkaisuja, jotka vastaavat liiketoimintasi tarpeisiin.

Ainutlaatuinen lähestymistapamme takaa 150 %:n tehokkuuden

Helmes Way – vuosikymmenten omistautuneen työn tulos Helmes Way varmistaa, että luomme ohjelmistoja, joita asiakkaamme tarvitsevat liiketoimintansa kasvattamiseen. 

Menetelmillämme saavutetaan myös vähintään 150 prosentin tehokkuus sekä toimituksessa että omistuksen kokonaiskustannuksissa verrattuna muihin ohjelmistokehityksen ulkoistamismalleihin.

Lojaalius
66
NPS
Parantaminen
150%
tehokkuus
Kokemus
31+
vuotta
Asiakkaat
500+
asiakasta
Toimipisteet
14
toimipaikat
Ihmiset
1400+
osaajat

Asiakkaidemme mielestä palvelumme ovat suorastaan poikkeuksellisia

Yhteistyö 15 tärkeimmän asiakkaamme kanssa on kestänyt keskimäärin yli 10 vuotta, ja he luottavat meihin liiketoimintakriittisten ohjelmistojensa kehityksessä. 

Asiakkaidemme mielestä palvelumme laatu on erinomainen. NPS:mme on 60+ toimialalla, missä 30 on jo erittäin hyvä.

Emme pelkästään luo ohjelmistoja vaan luomme liikesuhteita. Olemme askeleen edellä ja tuloksemme ylittävät miltei poikkeuksetta asiakkaiden odotukset.

Asiakkaamme arvioivat meidät usein parhaaksi ulkopuoliseksi ohjelmistokehityskumppaniksi.

Digitaaliset innovaatiopalvelut

Räätälöity ohjelmistokehitys

Räätälöidyt ohjelmistot ovat digitaalisen innovoinnin perusedellytys. Räätälöityjen ohjelmistojen kehitysvalmiutemme tietokannoista itsepalvelualustoihin ovat lähes rajattomat.

Mobiilisovellusten kehitys

Mobiiliratkaisut ovat Helmesin ydinosaamista, ja tarjoamme yritystason sekä koko elinkaaren kattavat mobiilisovelluksien suunnittelupalvelut räätälöitynä tarpeidesi mukaan.

Data & analytiikka

Hyödynnämme oleellisimpia business intelligence- ja data warehouse -alustoja Googlen, AWS:n ja Azuren pilvipalveluissa sekä myös paikan päällä.

Suunnittelu

“Suunnittelu” tarkoittaa tutkittuun tietoon perustuvia ratkaisuja, jotka on validoitu loppukäyttäjien tarpeiden mukaan ja tarjoavat todellista lisäarvoa.

Nykyisten ohjelmistojen uudistaminen

Kokeneista alan osaajista koostuva tiimi pystyy ylläpitämään ja uudistamaan onnistuneesti myös nykyiset ohjelmistojärjestelmäsi.

IT-auditointi

Jos haluat siirtää hankkeen nopeasti kehitykseen, alan huippuosaajat analysoivat IT-infrastruktuurisi perusteellisesti.
Puhumme samaa kieltä kanssasi
iOS
Android
React Native
Flutter
Java
.NET
Python
C
PHP
 

Talking tech

Ei liene yllätys, että hyödynnämme todella laajaa valikoimaa erilaisia teknologioita. Erotumme muista siinä, että tiimimme todella osaavat valita sekä käyttää useita eri teknologioita yksittäisten liiketoimintakriittisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Yhteiskuntavastuu

Vaikka räätälöity ohjelmistokehitys onkin intohimomme, myös monet muut asiat ovat meille tärkeitä. Yritystasolla osallistumme esimerkiksi seuraaviin aloitteisiin.

Mielenterveys

Henkilöstömme henkinen hyvinvointi on ehdoton ykköstavoitteemme. Teemme yhteistyötä useiden erilaisten mielenterveysjärjestöjen kanssa ja edistämme mielenterveyteen liittyvien haasteiden oikea-aikaista havaitsemista, ennaltaehkäisyä ja ratkaisemista. Kouluttaudumme myös jatkuvasti mielenterveystietoisuuteen ja onnellisuuteen liittyvissä asioissa.

Kestävät ohjelmistoratkaisut

Noudatamme kestävän ohjelmistokehityksen ja vihreän informaatioteknologian periaatteita vähentääksemme energiankulutusta ja jätettä. Helmes Wayn fokuksessa on tehokas ohjelmistokehitys, jonka kulmakiviä ovat suunnittelu, toiminnallisuus, tietorakenteet, energiankulutus ja laitteistot. Myös Greentech-hankkeet kuuluvat osaamiseemme, sillä niiden avulla voidaan tuoda uusia teknologioita markkinalle nopeasti ja laadukkaasti.

Ympäristövastuu

Ympäristöystävällisissä toimistoissamme hyödynnetään luonnonmateriaaleja ja kierrätysmateriaaleja sekä myös energia-automaatiota ja kestäviä tuotteita. Kierrätys on etusijalla, ja meillä on tiukat jätteiden lajittelukäytännöt paperille, pakkauksille, paristoille, värikaseteille ja laitteistoille. Käytämme aikaa ja rahaa ympäristöystävällisten vaihtoehtojen löytämiseen ja valitsemiseen aina, kun se on mahdollista.

Yhteiskuntavastuu

Kehitämme yhteistyössä syöpäpotilaiden tukisäätiön Gift of Life kanssa ohjelmistoratkaisun, joka tehostaa säätiön työtä ja auttaa potilaita saamaan tarpeellista hoitoa. Ympäristöjalanjälkemme vähentäminen on etusijalla ja osallistumme ympäristöjärjestöjen toimintaan. Yrityksenä pyrimme hyödyttämään ympäristöä ja auttamaan useampia ihmisiä saamaan tarvitsemansa hoidon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä keneen tahansa työntekijöistämme tai lähetä meille viestiä info@helmes.com. Keskustellaan ohjelmistokehitykseen liittyvistä suunnitelmistasi.