Programvare utvikling

Helmes er et av de største og muligens beste selskapene i outsourcing av system utvikling i Nord-Europa. Vi tilbyr teknologistrategi, tjenestedesign, programvareutvikling, utvikling av mobilapper og dataadministrasjon, med fokus på reell forretningsvekst. Vi er best på å utvikle forretningskritiske systemer og menneskeorientert kultur.
Kontakt oss

Pålitelig samarbeidspartner

Vi har tilbudt våre programvareutviklingstjenester til mer enn 500 bedrifter i Norge og andre europeiske land. Vi har en dokumentert merittliste med å levere vellykkede programvareprosjekter for mer enn 500 bedrifter, store som små, inkludert Airbus, Telia, OECD, CERN og Kuehne&Nagel.
Helmes er ISO sertifisert og jobber aktivt med bærekraftig utvikling.

En unik arbeidsmetode som garanterer 150% effektivitet.

Vi kaller den The Helmes Way. Gjennom flere tiår har vi arbeidet for å perfeksjonere den. The Helmes Way sørger for at kundene våre får laget den programvaren de behøver for å få bedriftene deres til å vokse.

Våre metoder gjør det mulig å oppnå rundt 150% effektivitet i leveranse- og drfitsfasen sammenlignet med andre outsourcing-modeller.

Lojalitet
66
NPS
Forbedring
+150%
effektivitet
Erfaring
31+
år
Portefølje
500+
kunder
Kontorer
14
steder
Folk
1400+
eksperter

Tjenester for digital innovasjon

Programvareutvikling

Vi gjør digital innovasjon mulig med spesiallaget programvare. Våre prosjekter strekker seg fra databaser til selvbetjeningsplattformer.

Mobilapp-utvikling

Våre team har bred erfaring med mobile løsninger. Vi tilbyr utvikling av fullverdige mobilapper spesialtilpasset til deres behov.

Data og analyse

Vi jobber med flere store business intelligence og datavarehusplattformer som Google, AWS og Azure skytjenester.

Design

For oss betyr design løsninger som er validert av sluttbrukernes behov, og som tilbyr virkelig verdi.

Modernisering av eldre programvare

Vi har en egen enhet med erfarne spesialiser som kan vedlikeholde og modernisere deres eldre programvaretjenester.

IT revisjon

En grundig gjennomgang av IT-infrastrukturen og prosjektdetaljene gjort av en erfaren analytiker, slik at prosjektutviklingen kan komme raskt i gang.
Vi snakker ditt språk
iOS
Android
React Native
Java
.NET
Python
C++
C
PHP
 

Teknologier

Det er ingen overraskelse at vi er godt kjent med et bredt utvalg ulike teknologier. Det som skiller oss fra mengden er at våre folk vet hvordan de kan velge og bruke flere ulike teknologier for å oppnå kundenes mål.

Kontakt oss

Deniss Ojastu

Partner
Målet mitt er å introdusere Helmes sine løsninger i Norden. Jeg har over 15 års erfaring fra IT-bransjen. Jeg har bodd i Norge og snakker flytende norsk.

Tiina Link

Business Developer
Jeg introduserer Helmes’ digitaliseringkompetanse i Norden, spesielt i Norge. Min hjertesak er grønn forretningsutvikling. Jeg har over 15 års erfaring fra Innovasjon Norge Baltikum og snakker flytende norsk.